Image by Toa Heftiba

SOALAN

LAZIM

01

Bolehkah tuan terangkan secara ringkas mengenai syarikat AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN. BHD ini?

AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD ditubuhkan  pada 10  Mei 2019, muncul sebagai syarikat  Malaysia pertama yg memperkenalkan rangkaian produk makanan kesihatan yang dibangunkan dengan teknologi yang diformulasikan di FRANCE dan SPAIN. Kami bertekad untuk menawarkan produk makanan kesihatan yang sentiasa menepati keperluan pengguna melalui proses penyelidikan dan pembangunan yang  berterusan. Jadilah sebahagian daripada keluarga  AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD dan alami kenikmatan penjagaan usia terbaik hari ini. Kami mendukung falsafah  “LOOK BETTER, FEEL BETTER, LIVE  BETTER". Ibu pejabat AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD  di Petaling Jaya, Selangor. Syarikat adalah 100%  milik bumiputra Islam. Pengasas syarikat adalah 3 orang yang terdiri daripada En. Faiz Salleh,  En. Hafiz Salleh dan En. Fahmi  Azmi. Kini syarikat mempunyai cawangan di 20 buah negara seperti di Afrika, Indonesia dan lain-lain negara lagi. Kini mempunyai lebih 45,000 orang ahli (ejen/pengedar). Syarikat juga akan memasarkan produk  ke seluruh dunia pada masa hadapan.

02

Bagaimana cara hendak mendapatkan produk yANG dijual oleh syarikat ini?

Anda boleh mendapatkannya  daripada pengedar-pengedar kami  di seluruh Malaysia. Anda juga  boleh dapatkan daripada stokis–stokis, agen–agen atau terus dapatkan di Ibu pejabat di Petaling Jaya di alamat:

AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD

No G-9 Infinity Tower,

Jalan SS 6/3

47301  Petaling Jaya ,

Selangor Darul Ehsan , Malaysia.

atau


Boleh menghubungi saya sendiri : Adib Dzul
Call/Whatsapp/Telegram :   0143438160
Email : dzul@agnutritionmalaysia.com
Website:  www.agnutritionmalaysia.com

03

Adakah AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD sebuah syarikat Pengeluar makanan kesihatan YANG kukuh?

AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD  adalah syarikat berdaya saing, mempunyai kepakaran dan kakitangan yang berdedikasi, dilengkapi dengan modal serta kedudukan kewangan yang kukuh. Kini  syarikat mempunyai 10,000 orang ahli walapun baru 6 bulan dilancarkan. Sudah mempunyai cawangan di peringkat antarabangsa seperti di Brunei, Indonesia, Singapura, Afrika Selatan, Thailand, Kenya, Cameroon, Uganda, Algeria, Ivory Coast, Zambia, Tonga dan Nigeria. Pada masa hadapan, produk akan di pasarkan ke seluruh dunia  kerana ia merupakan  syarikat  “INTERNATIONAL”. Dalam masa 7 bulan beroperasi, syarikat telah memasarkan 10 juta produk–produk syarikat terutama sekali AG Cera.

04

Apakah kelebihan produk–produk keluaran AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD?

Kegunaan teknologi tercanggih terkini, AG Nutrition telah mengeluarkan satu produk ”Food Nutrition” yang sesuai bagi kegunaan umum. Sama ada bagi orang sihat sebagai ”Food Supplement” dan bagi orang–orang  sakit sebagai alternatif  pencegahan dan rawatan . FOOD NUTRITION  seumpama ini banyak digunakan bagi merawat punca penyakit dan membaiki sel-sel yang terjejas bila diserang oleh pelbagai penyakit. AG CERA SATU-SATUNYA produk Malaysia yang menggunakan TEKNOLOGI HYPTOLIVE dari SPAIN dan mengandungi BAHAN PALING TERBAIK DI DUNIA iaitu CERAMOSIDE (Ceramides) dari FRANCE. Ia akan membantu menambahkan jumlah ceramides di dalam kulit. Terbukti berkesan dalam tempoh 14 hari sahaja! Teknologi HYTOLIVE adalah pembekal hydroxytyrasol terbaik di dunia, kandungan hydroxytyrasol yang banyak boleh membantu menambah baik tahap kesihatan. BUNGA SAKURA, Cherry Blossom –  Kajian dari Persatuan Industri Kosmetik Jepun (JCIA) membuktikan ekstrak bunga sakura sangat efektif untuk membantu mengembalikan kecantikan, kesempurnaan kulit dan mengurangkan tanda penuaan. AG CERA juga mengandungi beberapa ekstrak dari bahan-bahan semulajadi  lain yang juga bagus untuk kesihatan. Sila rujuk page 'PRODUK" untuk penerangan lebih lanjut.

05

Bagaimana hendak menjadi ejen/pengedar AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD?

Sesiapa yang berminat hendak menjadi ejen/pengedar bisnes dengan AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD hendaklah mengisi/mengemukakan butiran-butiran seperti berikut:
1. Nama penuh 
2. No. Kad Pengenalan
3. Alamat Lengkap 
4. No. handphone  
5. Email  

 

Permohonan menjadi ejen/pengedar:

Butiran-butiran yang diberi akan diisi oleh saya (ADIB) sebagai upline anda dalam online registration bersertakan bayaran mengikut pakej yang dipilih seperti:

1. BASIC - RM300 
2. PREMIUM  - RM1200 
3.  ELITE  - RM3600

KLIK DISINI UNTUK MEMILIH PAKEJ KEAHLIAN ANDA

06

Apakah faedah menjadi EJEN/PENGEDAR AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN?

Banyak faedah menjadi ejen/pengedar AG NUTRITION  INTERNATIONAL SDN BHD.   Antaranya, semua ahli dianggap sebagai ‘Distributor‘ oleh syarikat. Mereka bebas berniaga secara offline atau online. Latihan/bimbingan sentiasa diberikan kepada mereka oleh leader-leader sama ada di HQ atau oleh team masing-masing di tempat masing-masing. Ada group-group whatsapp diwujudkan bagi membantu ahli-ahli kumpulan dalam bisnes  Ag Cera di samping disalurkan info-info terkini daripada syarikat.  Ada 8 JENIS BONUS dalam bisnes Ag Cera yang diberikan kepada ahli–ahli yang menjalankan bisnes.

 

Bonus–bonus  tersebut adalah: 
1 . Direct Bonus 
2.  Team  Bonus 
3 . Leadership Bonus  
4 . Life Style Reward  
5 . GSB  Repurchase  Mall  
6 . GSB   Maintenance    
7 . Leadership Reward     
8 . Car  Bonus  Reward

07

SIAPA DIBELAKANG AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD?

AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD didukung oleh team pengurusan efisien serta dibantu modal insan yang komited. Antara pengasasnya adalah seperti di bawah:

founder3.jpg
FAIZ  SALLEH

Faiz Salleh is a dynamic and visionary leader who has had his fair share in financial world through his past involvement in Investment Banking. Known to be a natural speaker and motivator, his passion has always been about seeing human progression.

“What is most exciting for me has always been helping out people envision that they can actually achieve their dreams of a successful future. Seeing the positive changes that come along when their true financial potential materialize is truly gratifying.”

 FAHMI AZMI

Since the early 2000s, Fahmi has been involved in direct sales in various multinational companies. His peers and teammates would all agree that Fahmi’s involvement in every aspect of growth and development has impacted many around him.

“My passion is helping out leaders discover their true purpose and potential in life, and I will do whatever it takes to help them achieve their business goals. From my own experience in the network marketing industry, the more emphasis you place on people and by surrounding yourself with great people, the more successful you become.”

founder 1.jpg
HAFIZ SALLEH

Hafiz is known to be a natural leader and has garnered multiple awards and accolades throughout his 15 years’ involvement in Network Marketing. An engineer by profession, Hafiz carries with him a vision to one day change the future of Network Marketing.

“I genuinely enjoy network marketing. Through a fair share of experiencing different companies in the past, I have always believed the business holds a great opportunity and where any common person can reap benefits. It is unfortunate, though, that a few unscrupulous companies have tarnished the reputation of an industry with so many positive and beneficial attributes. AG Nutrition is going to change that perception, one Representative at a time.”

08

Bolehkah tuan sahkan bahawa produk keluaran AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD selamat digunakan dan tidak mengandungi bahan-BAHAN yANG membahayakan seperti  steroid, pengawet & LAIN-LAIN Bahan kimia YANG dilarang oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Semua produk keluaran AG NUTRITION INTERNATIONAL SDN BHD dibuat di makmal dan diformulasi dengan kualiti yang tinggi dengan kawalan keselamatan yang ketat serta kebersihannya terjamin. Keluaran Ag Nutrition juga dinilai kualiti dan kesahihan produk oleh agensi kerajaan yang berkuasa seperti KKM,  Jabatan Kimia dan pusat-pusat penyelidikan universiti tempatan dan JAKIM dari semasa ke semasa. 

10

Apakah pantang larang bila mengambil produk ini dan Cara sebaik mengambilnya?

Tidak ada apa-apa pantang larangnya. Ambil ketika perut kosong lebih berkesan. Ambil waktu pagi sebelum sarapan dan waktu  malam, sebelum tidur.

11

ADakah produk AG Nutrition BERKESAN?

Keberkesanan produk boleh dilihat di page produk dan testimoni  dan juga banyak terdapat di Youtube. Kebanyakan pesakit-pesakit sudah puas berubat di hospital, namun akhirnya apabila mereka mencuba produk ini, dengan izin Allah mereka semakin bertambah baik dan mulai berupaya menjalani kehidupan harian mereka seperti sediakala.

Klik ikon dibawah untuk berhubung dengan kami 

call us.png
wasappp.png

Klik ikon TEMPAH SEKARANG untuk meneruskan pembelian secara online

button beli.gif